Ullsheim 14.2.2015:

Postet av Markane IL den 4. Feb 2015

Løypekart, startliste og smørjetips for Tverrfjelldilten 2015

Løypekart Tverrfjelldilten 2015


Løypekartet for Tverrfjelldilten 2015 er no klart. Løypa i år er ein god del omlagt frå tidlegare. Årets utgåve er meir variert og noko mindre samla stigning. For å få til 40 km må vi også i år gå 2 rundar, ei lang runde på 28 km og ei kortare runde på 13 km, totalt 41 km. Vi nyttar det flotte terrenget på Hogden i 1. runde. I fint ver med sol er dette ei oppleving med den flotte utsikta til alle kantar. I første runde er ein også ein tur nord om Tonningsetra i det slakke og småkuperte terrenget der. Sidan vi tek i bruk nytt terreng, slepp ein stigningane nord om Holesetra. I år har vi også laga ny trase ned frå Turrhaugen så løparane slepp den kvidefulle nedkøyringa der.

Spørsmål om løypa kan rettast til løypesjef Per Hatledal tlf. 950 59 000

Årets løypekart kan lastast ned på lenkja nedanfor:

Løypekart Tverrfjelldilten 2015

Her kan du også laste ned ei detaljert skildring av årets løype. Skildringa er også utlagt under les meir nedanfor:

Tverrfjelldilten 2015 -løypeskildring

Innbyding m.m. til årets renn finn du her.

Løypa vert open for trening frå laurdag 7. februar!

Verprognose: Det er meldt sol og pent ver på laurdag. Temperatur rundt -2 på føremiddagen og stigande opp mot +2 på ettermiddag. Sjekk oppdatert prognose på yr.no her!

Smørjetips: Det ser ut til å bli klisterføre. Delvis korna snø,men ikkje spesielt våt. Smurning: Blå eller violett klister i botnen.Så multigrade Rode eller universal Swix som truleg vert dagsens smurning. Blir det mange plussgrader kan ein leggje eit tynt lag med raud klister til topplag.

Funksjonærliste: Funksjonærliste Tverrfjelldilten 2015

Startliste: Startliste Tverrfjelldilten 14.02.15.

 

Løypeskildring:

Start på Ullsheim ( 350 m.o.h.) med slakt terreng og litt unnakøyring første 2,5 km. Så startar ein på hovudstigninga mot Veten ( 598 m.o.h.) Kupert og variert stigning med eit par korte sl


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline