Postet av Markane IL den 24. Jul 2014

God innsats i Heidalsveka 2014

Oddrun Hjelmeset Kirkeeide. Foto: Margun Hjelmeset

Oddrun Hjelmeset Kirkeeide var ein av deltakarane i Heidalsveka. Foto er frå finn fram dagen i 2011. Foto: Margunn Hjelmeset

Familien Hjelmeset Kirkeeide gjorde også i år fin innsats i dei fire orienteringsløpa i Heidalsveka med blant anna eit par klassesigrar i N-løypa. Totalt stilte det opp  om lag 120 deltakarar i kvart av o-løpa.

Heidalsveka starta måndag 14. juli med o-løp frå Lerflaten med Viul OK som arrangør. Maren Hjelmeset Kirkeeide kom på fjerdeplass i dette løpet. Oddrun Hjelmeset Kirkeeide sprang i mål til 9. plass medan Margunn Hjelmeset og Ane Hjelmeset Kirkeeide vart nummer 13 og 14.

Tysdag 15. juli vart det klart for løpet "Myggklasken" i Melingen. Tormod Skilag var arrangør for løpet. Her vart det to frå Markane på pallen med andreplass til Maren Hjelmeset Kirkeeide og tredjeplass til Simon Hjelmeset Kirkeeide. Oddrun Hjelmeset Kirkeeide vart nummer 10, Margunn Hjelmset nr 14 og Ane Hjelmeset Kirkeeide nr 15.

Onsdag 16. juli var det klart for løp frå Kvernbru. Her vann Simon Hjelmeset Kirkeeide klart i den 2,3 km lange N-løypa medan Maren Hjelmeset Kirkeeide vart nummer 10. I barneløypa vart det andreplass til Oddrun Hjelmeset Kirkeeide og tredjeplass til Ane Hjelmeset Kirkeeide.

Heidalsveka vart avslutta torsdag 17. juli med løp frå Bårdløkkensetra. Her vart det dobbelsiger til Markane i N-løypa med Simon Hjelmeset Kirkeeide på førsteplass og Maren Hjelmeset Kirkeeide på andreplass. Oddrun Hjelmeset Kirkeeide og Ane Hjelmeset Kirkeeide kom på 14. og 15. plass.