Stem fram Markane IL på Klubben i mitt hjerte

Postet av Markane IL den 10. Nov 2017

500 000 kr skal deles ut: Stem på klubben i mitt hjerte 11.-24.november 

 Norges idrettsforbund, i samarbeid med Sparebank 1, Dagbladet og P4, er stolte av å starte årets Klubben i mitt hjerte-kampanje.  Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljø, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøa. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle som ønsker å takke sitt idrettslag, stemme på - og jobbe for - at klubben vinn fleire hjerter og kanskje også ein pengepremie som kjem godt med. Alle idrettslag i Norge kan stemme på sin favorittklubb og vinne flotte pengepremier.  

  Totalt skal 500.000 kroner delast ut!   

 Kampanjen startar laurdag 11. november og varer fram til fredag 24. november kl 12.00. Marit Bjørgen og Henrik Christiansen er ambassadørar for årets kampanje. 

Om klubben i mitt hjerte  

 Dersom din klubb klarer å få 50 stemmer i løpet av éin dag, er klubben med i trekninga av dagspremien på 10.000 kroner fra Sparebank 1. Totalt vert det delt ut 30 dagspremiar á 10.000 kroner og to hovedpremiar på 50.000 kroner. Av erfaring ser vi at de klubbane som evner å spreie ordet i sosiale medier og engasjere utøvarar, trenarar, venner og foreldre har størst sjanse for å vinne både dagspremiar og samanlagt. 

  Eigen SPLEIS-kampanje  

 Alle som stemmer på klubbenimitthjerte.no kan også opprette ein SPLEIS og samtidig delta om ein ekstrapremie.  Les om reglementet på www.klubbenimitthjerte.no hvor idrettslag også kan laste ned annonsemateriale. 

 Norges idrettsforbund, Sparebank 1, Dagbladet og P4 ønsker alle lykke til med årets kampanje!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline